Ontmoet de perfecte date in Groningen

Bernadette uit Groningen zoekt een date met een lieve man.

Nog 20 jaar alleen zijn moet ik niet aan denken.

Hallo, ik ben Bernadette en ik ben 54 jaar en ik kom uit Groningen. 2 jaar geleden ben ik weduwe geworden en nu ik daar een beetje overheen ben, mis ik toch wel een man ik mijn leven een goede vriend bij wie ik alles kwijt kan en andersom natuurlijk ook. Ik ben wat dat betref nog best wel jong en hoop niet dat ik nog meer dan 20 jaar alleen zou moeten zijn. Het zou leuk zijn als jij die dit nu leest ook al behoorlijk wat levenservaring hebt en dat we dit samen kunnen gaan delen. Meer dan dat je een lieve man bent die niet rookt en eerlijk is vraag ik niet van je. Gaan wij samen wat afspreken om wat leuks te doen en om elkaar beter te leren kennen?


Naam:Bernadette
Leeftijd:54 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Normaal
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:Anders
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsGroningen
ProvincieGroningen
ZoektMan
Over Mij
Een lieve oproepje naar een nog lievere man, hoop ik. Zal mijzelf voorstellen ik ben Bernadette 54 jaar en best wel een rottijd achter de rug .Soms heb ik nog steeds wel van die dagen waar het maar moeilijk is om op gang te komen. Ben nu 2 jaar weduwe, zulke dingen kunnen gebeuren natuurlijk in het leven, maar je hoopt altijd dat jezelf gespaard zal blijven. Echter ben ik wel een doorzetter en hoop door een leuke man te vinden, mijn leven toch weer op te kunnen pakken.
Over Jou
Kan jij je inleven in mijn verhaal en zou je het leuk vinden om eens een keer in contact te komen. Hoor ik graag wat van je.
Totaal
9,5

Daten met Bernadette

Wil je een date met Bernadette uit Groningen? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Groningen in ons systeem zoals Bernadette die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!